keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Lyhyt tappikulli koronajahdissa


Trumpin tappikulli Stormy Danielsin mukaan
Ja jos Suomessa on hallitusta neuvomassa todella tyhmiä ja lyhytnäköisiä asiantuntijoita, niin yhtään paremmin ei ole asianlaita USA:ssa. Nyt maailman ehkäpä tyhmin presidentti Donald Trump väitti, että Ruotsissa kärsitään nyt suuresti vääränlaisen koronavirusstrategian vaikutuksista (IS 8.4): ”Nyt kaikki puhuvat Ruotsista, mutta Ruotsissa koetaan vakavaa kärsimystä. Melkein kaikki maat ovat tehneet niin kuin me.”
Stormy
Eli tappikulli Trumpin mukaan melkein maailman valtiot ovat toimineet yhtä typerästi kuin he, Ruotsi vaan vielä typerämmin!
Tällä hetkellä Ruotsissa virustartunnan saaneita on 762 henkilöä miljoonasta, Yhdysvalloissa 1210! Ruotsissa kuolleita on tähän mennessä 59 kansalaista miljoonasta ja Yhdysvalloissa 39! Koronavirus on riehunut nyt Ruotsissa noin 6 viikkoa, kun taas Yhdysvalloissa noin pari viikkoa vähemmän. Yhdysvallat tuleekin ohittamaan Ruotsin suhteellisissa kuolleisuusluvuissa jo seuraavan viikon aikana ja reippaasti!

Jos Donaldia oikein hyvin lykästää, niin Yhdysvalloista tulee ensimmäinen maa maailmassa, jossa virustartunnan saa yli miljoona kansalaista ja virukselle veivinsä heittäneitä tulee olemaan yli 100 000 maan asukasta, ei pelkästään valkoisia valittuja republikaaneja, vaan virus tappaa täysin sokeasti puoluekantaan katsomatta
Koronakriisin torjunta vaatisi valtionpäämieheltä kylmää harkintaa ja rautaista tahtoa mutta naisten sukupuolielimiä jokaisessa mahdollisessa tilanteessa kourivan häntäheikki Trumpin harkinta pettää ja tahto sulaa, kuten historia on osittanut, pahaisessa pillujahdissa: ”Kun olet tähti, heantavat sinun tehdä sen. Voit tehdä mitä vain. Tarttua kiinni pillusta. Voit tehdä mitä tahansa!”
Aikuisviihdetähti Stormy Daniels kuvailee seksiä Trumpinkanssa ankeaksi. Daniels piirtää tarkan kuvan Trumpin sukupuolielimestä. Hän muun muassa vertaa sitä erääseen Mario Kart -videopelin myrkkysienihahmoon (lyhyt tappikulli).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti