sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Saatana pelastaa sinut koronalta


Ajatellaanpa loogisesti ihan itse: Jos Saatana todella yllytti ja ohjasi Juudasta pettämään, kavaltamaan Jeesuksen (Niin saatana meni Juudaaseen, jota kutsuttiin Iskariotiksi ja joka oli yksi niistä kahdestatoista. (Luuk.22:3), niin silloinhan Saatana menemällä Juudakseen, auttoi Jeesusta kuolemaan, jotta tämä voisi pelastaa ihmiset kuolemalta. Onko tässä idiotismissa enää järjen häivääkään? Ajattele nyt itse - ai niin, sinulla ei ole ajattelukykuä! Ja silti tällä Juudaksen ja Saatanan ”yhteistyöllä” on hekumoitu kristittyjen keskuudessa näihin päiviin saakka ja aina yhtä ajattelemattomasti.
Ja ¾ Suomen kansalaisista kuuluu kristilliseen kirkkoon, joka kertoo Jeesuksen pelastavan uskovaiset aikojen lopulla, siis ne, jotka Jeesus Saatanan suosiolla myötävaikutuksella tulee kutsumaan taivaan riemuihin!
Valitettavasti vain on niin, että kirkkoon kuuluvat eivät kykene ajattelemaan edes yksinkertaisimpia 1+1 ongelmia, saati loogisia kokonaisuuksia! Yksilö muuttuu massan keskellä pelastusta odottavaksi tahdottomaksi automaatiksi, persoonalliset arvot menettäneeksi viettiolennoksi, jolle on ominaista alkukantainen sankarillisuus ja helposti syttyvä toiminnanhalu. Ihmisistä tulee vain kuvien varaiseen ajatteluun pystyviä, vaikutuksille alttiita, esimerkeillä, toistamisella ja liioittelulla helposti johdatettavia, seremonioilla huumattavia, ilmaisista muoviämpäreistä tai puoleen hintaan myytävistä suklaakonvehdeista joulun alla taistelevia raakalaisia, joilta puuttuu objektiivinen oikeustaju ja vastuuntunto.
"Saatana meni Juudakseen!"

Tuo yksilön avuttomuus on suoraa seurausta vanhempien jo varhaislapsuudessa suorittamasta lapsen henkisestä ja/tai ruumiillisesta pahoinpitelyistä johtuvista eriasteisista aivovauriosta. Kun synnynnäinen, luonnollinen aggressio vahingoittuu (Anthony Storr), sekä lempeä fyysisen kosketus jää puuttumaan (James W. Prescott), helvetti pääsee irti. Yksilön koko tunne-elämä rampautuu ja itsetunto pirstoutuu.

Paula Raatikainen, lähetyskasvatussihteeri, Jyväskylän seurakunnasta kertoo, että ”seurakunnan avaamaan puhelinpalveluun on tullut vihaisiakin soittoja. Ihmiset purkavat koronavirukseen liittyvää epätoivoa ja kiukkua. Joku kysyy viruksen tarkoitusta tai että miksi Jumala sallii tämän. Ei meillä kenelläkään ole siihen vastausta”. 
Niin, ei todellakaan kenelläkään teistä, koska älynne on teidät jo ajat sitten jättänyt, Ei Saatanan kanssa ihmisiä koronalta pelastavaa Jeesusta ole olemassakaan missään muualla kuin kirkon opeissa. Vastaus kyllä ajattelemaan kykenevälle ja luutuneista ajatusmalleista luopumaan pystyvälle löytyy: https://massapsykologia.blogspot.com/2018/01/jeesus-kapinallinen-pelastaja-petturi.html Mutta niiden vuosien varrella, joina olen blogiani kirjoittanut, en ole tavannut ainuttakaan ajattelemaan loppupeleissä kykenevää lukijaa! Toimittajat ovat muuten olleet kaikkein sokeimpia - tyhmimpiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti