lauantai 18. huhtikuuta 2020

Tytti Tuppurainen teki vaalirikoksen!

Tytin tekohymyä - lähteekö sinultakin jalat alta?
Tyrkky-Tytti Tuppurainen järjesti eduskuntavaalien alla 2011 lasten tapahtuman Oulun Kaakkurin Hop Lopissa, jossa 50 ensimmäistä lasta sai ilmaisen rannekeen! Rannekkeen lisäksi tarjolla oli kaikille myös kahvia ja mehua!
Rannekkeen arvo on vuonna 2011 ollut noin 15:- (nyt 18:-). Ja vaikka lahjus ei ole suoraan kohdistunut lapseen, vaan lapsen vanhempaan, niin Tyton toiminta täyttää kaikki vaalilahjonnan tunnusmerkit!
Suomen Rikoslain 1 § mukaan (21.4.1995/578) Vaalirikos. Joka väkivallalla tai uhkauksella vaikuttaa tai yrittää vaikuttaa toisen äänestämiseen tai ehdokkaaksi asettumiseen yleisissä vaaleissa tai yleisessä äänestyksessä, on tuomittava vaalirikoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.
2 § (21.4.1995/578) Vaalilahjonta. Joka lupaa, tarjoaa tai antaa toiselle palkkion tai muun edun taivuttaakseen toisen äänestämään yleisissä vaaleissa tai yleisessä äänestyksessä tietyllä tavalla tai jättämään äänestämättä on tuomittava vaalilahjonnasta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.
1/2 l lahjus

Ehdokkaat ”antavat” yleensä äänestäjille muun muassa alle parin (2) euron arvoisa lahjoja, kuten uutispuuroa, rokkaa, makkaraa, makeisia, kahvia ja jaetaanpa joillakin vaaliteltoilla myös kukkia ja kellokanervia. Ja kun miesehdokas oli tuonut Saksastasata 100 kappaletta 2 euron arvoista kahden senttilitran likööripulloa, joita jaettiin kampanjassa sattumanvaraisesti esimerkiksi torilla, niin oikeus perusteli hylkäävää päätöstä sillä, että lahjan arvo oli mitätön verrattuna perinteisiin vaalitarjoiluihin. Sen sijaan Ähtärin äänikuningas, perussuomalainen mies, sai 30 päiväsakkoa vaalilahjonnasta. Hän oli jakanut äänestäjille ainakin seitsemän puolen litran votkapulloa (arvo noin 15:- euroa / pullo), joiden kylkeen oli liimannut kuvansa, ehdokasnumeronsa ja puoluetunnuksen.
Vaalirikoksen tehnyt rikollinen, sydämeltään musta Tytti
Ähtärin äänikuninga antoi siis 7 kappaletta 15 euron arvoista lahjusta ja tuomittiin, kun taas Tytti lupasi 9.4 Oulussa potentiaalisille äänestäjille peräti 50 kappaletta samansuuruista lahjusta - ja pääsi ministeriksi!

Tytti Tuppurainen antaa itsestään kuvan lasten oikeuksien tinkimättömänä ja suoraselkäisenä puolustajana mutta todellisuudessa hän on latvasta laho puoluetrukki, joka vastustaa monin eri tavoin muun muassa lastensa tapaamisoikeuden toteutumista. Tuppurainenhan on käynyt pitkään oikeutta ex-miehensä kanssa Oulun käräjäoikeudessa. Tytti Tuppuraisen ja hänen ex-miehensä avioliitto alkoi 31.12.1999 ja päättyi maaliskuussa 2006.

Ilta-Sanomat tiesi kertoa 20.2.2016 että Tytti ei ole ennenkään pysynyt pystyssä! : Kansanedustaja avoimena työpaikkaromanssistaan: ”Jalat lähtivät alta”. Ilmeisesti myös silloin kun Tytin jalat lähtivät alta, niin samassa hänen housunsa myös valahtivat kinttuihin. Muuten jos Tytillä olisi selkärankaa, hän pyytäisi äänestäjiltä pika pikaa anteeksi ja eroasi eduskunnasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti