maanantai 28. tammikuuta 2019

Imbesilli pääministeri


Syy rikoksiin on ilman muuta harhaluulot!
Ilta-Sanomat kertoi 27.1.2019 pääministeri Juha Sipilän sanoneen pääministerin haastattelutunnilla Ylelle, että turvapaikan ja oleskeluluvan saajille pitäisi järjestää pääsykoe. Pää puupää Sipilä tarkoittaa pääsykokeella sitä, että varmistetaan kyseisten henkilöiden tuntevan riittävän hyvin suomalaisen yhteiskunnan perusteet:

Esimerkiksi tämä henkilökohtaisen koskemattomuuden ehdottomuus, mikä meidän Suomen järjestelmän pohjana on, sen pitää olla kaikille itsestään selvää. Olen kuullut, että näin ei kaikin osin ole

Mutta jos vain turvapaikan ja oleskeluluvan saajille järjestetään pääsykoe, niin ne, jotka eivät kasvatuksensa vuoksi mistään käyttäytymissäännöistä muutenkaan välitä, livahtavat kenenkään estelemättä maahan, sillä eihän heille ole mikään ongelma kuunnella yhtä yhden kukkahattutädin pitämää puolen tunnin luentoa suomalaiaista käyttäytymissäännöistä! Kuinka joku puupää tollo, kuten Sipilä, voi kuvitella, että Koraanin elinikäiset opetukset voidaan pyyhkiä minuuteissa näiden ”elukoiden” aivopoimuista. Juuri siksihän he raiskaavat, koska heidän profeettansa on heitä niin neuvonut – kuten heille on opetettu:

Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas ja laupias. (33.59)

Eihän osa maamme omastakaan väestöstä, tasoltaan maailman parhaasta opetuksesta huolimatta, osaa pitää näppejään pikkutyttöjemme "pimpsaloorista" erossa! Turvapaikan ja oleskeluluvan saajathan vain noudattavat tunnollisesti Koraanin ohjeita ja he tietävät kyllä aivan varmasti, miten suomalaiset suomalaisessa yhteiskunnassa käyttäytyvät. Mutta tuo käyttäytyminen ei koske heitä! Siksi heille ei  tarvitse maahanmuuttoviranomaisten laatimallaan pääsykokeella enää opettaa käyttäytymissääntöjä. He osaavat vetää lampaan taljan päälleen. Islamin Aikapommi verkkosivusto:

On kuitenkin tilanteita, joissa kasvojen suojele­miseksi muslimien on hy­­väk­syt­tä­vää pidät­täytyä väliaikaisesti suoranaisista vihan, halveksunnan ja aggres­sii­visuuden il­mauk­­sista alempiar­voisia koh­taan, kätkeä näiltä omat todelliset aikeensa ja tun­teensa, tekeytyä ystä­välli­seksi näitä koh­taan tai muulla tavoin imitoida näiden käyttäyty­mistä. Tätä oveluu­teen perustu­vaa lähesty­mistapaa alem­piarvois­ten harhauttami­seksi ja itsen ja yh­teisön suoje­lemi­seksi pide­tään hy­väksyt­tävänä tilanteissa, joissa alem­piarvoi­silla on ilmeinen fyy­si­nen yli­voi­ma ja mus­limi voisi yhteenot­to­tilan­teessa sen tähden joutua ala­kynteen ja tulla alem­piarvoisten nöy­ryyt­tämäksi. 
Sen sijaan tilan­teissa, joissa musli­mit ko­kevat ole­vansa vah­voja ja yli­voima-ase­massa, voi­man ja yli­vallan osoituk­sista pi­dät­täy­­ty­mistä pide­tään häpe­älli­senä. Yli­voi­man tur­vin suori­tetut jen­gihyök­käyk­set, -ryöstöt ja ‑raiskaukset[1], muslimien hallitse­milla no-go-alu­eilla tapah­tuva ei-muslimien terrori­sointi, sa­moin kuin osallis­tu­minen väki­valtai­seen mel­­la­koin­tiin, tarjoa­vat tur­valliset puit­­­teet, joissa mus­liminuorukaiset pää­sevät harjoitta­maan omaan kult­tuuri­perin­töönsä kuu­­luvaa ylivallan ilmaisemisen ja sosiaa­lisen arvostuksen ko­hot­tami­sen riitti­ään ilman pel­koa kas­vojen me­net­tämisestä. Vuonna 2008 Tanskassa julkaistu kuuluisa Sa­kaali­ma­ni­fes­ti ilmentää tur­hau­tu­nei­­suut­ta tätä Euroopan suur­kau­pun­kei­hin juur­tunut­ta uuden­laista nuo­riso­kult­tuuria koh­taan:
Yksin ja aseistautumattomina he ovat pitkälti harmit­tomia taval­lisil­le aikui­sille. Näis­sä tilan­teissa he taval­lisesti käyttäy­tyvät ystäväl­lisesti, kyyris­tellen ja oma­­­hyväi­sesti virnis­tellen. Kun tietää heidän asen­teensa ja mitä ne pitä­vät sisäl­lään ja kun on selvää, mitä he puhu­vat sinusta selkäsi takana, he vaikut­tavat lähinnä säälit­täviltä. Kolmen tai useamman henkilön ryhmissä he muut­ta­vat luon­nettaan, heis­tä tulee yli­mielisiä ja rohkeita. Näissä ryh­missä he hyök­käävät ilman syytä ja varoit­tamatta ottaen kohteek­seen yhtälailla nuo­ria ja vanhoja.
Ja sivusto Monikulturismi kertooSheikki al-Islam Ibn Taymiyah on sano­nut: “Kun mus­limi elää ei-musli­mi­maassa (olipa maa isla­mille viha­mieli­nen tai ei), hänen ei odo­teta eroa­van heistä (kuffa­reista) ul­koi­selta ole­muk­sel­taan, koska siitä voi koi­tua hait­taa. On suosi­telta­vaa ja jopa pakol­lista, että mies näyt­tää toi­si­naan heiltä, jos se palve­lee jo­tain us­kon­nol­lista tar­koi­tusta, kuten isla­miin kut­su­mista tai hei­dän salai­suuk­si­ensa sel­ville saa­mista, jotta niis­tä voi ker­toa musli­meille, hei­dän mus­li­meille ai­he­utta­mansa va­hin­gon tor­ju­mista, ja muita hyö­dylli­siä tarkoi­tuk­sia (muun muassa hunuttamattomien naisten häpäisy)." (Iqti­daa’ al-Si­raat al-Musta­qeem, 1/418) (Islam Q&A:2322)

Ja sitten vielä Oulunkylän seurakunnan pappi, "Allahin papitar" Marjaana Toiviainen neuvoo, kuinka kristityksi tekeytynyt muslimi voi huijata Migriä! Tleekohan Marjaana antamaan kunnon muslimipojille myös pääsykokeeseen lunttausohjeet?
Rukoilikohan Marjaana hänen puolestaan?: Dutch politician commits suicide after saying she was gang-raped by Muslims

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti