perjantai 25. tammikuuta 2019

Viestittävätko Korkeimman oikeuden tuomarit musliminuorukaisille: Tervetuloa Ouluun pikku-pimu bileisiin?

Fasistien lailla sanavapautta
 rajoittajava Mika Illmann
Toivottivatko Korkeimman oikeuden tuomarit ja valtakunnansyyttäjä Mika Ilmann pakolaisina saapuneet musliminuorukaiset tervetulleeksi pikku-pimu bileisiin Ouluun, tuomitessaan Jussi Halla-ahon 8.6.2012 Jussi Halla-ahon Korkeimman oikeuden tuomarithan eivät päätöksensä mukaan pitäneet Koraania ja šaria lakia pyhänä, vaikka muslimit niin tekevät! Koraanin lain suppeuden vuoksihan käytännössä šariassa nojaudutaan usein sunnaan eli Muhammadin elinaikanaan asettamaan esimerkkiin. Entä miten Halla-Aho häpäisi ilkeämielisellä vihakirjoituksellaan muka muslimien pyhinä pitämiä arvoja? Miten korkeimman oikeuden tuomarit perustelevat sen, että peniksen hinkkaaminen syli-ikäisen vauvan ruusunpunaisten reisien väliin hellästi kaikkien islamin lakien ohjeiden mukaan ei ole pedofiliaa, eikä Allahin tahdon mukaista, vaikka Allah salli sen lähettiläälleen Muhammedille ja yhä edelleen sallii hinkkauksen kaikille elimensä hallitseville oikeaoppisille muslimeille. Katso Case Erikoissivu Ulla Appelsin ja Häpeä!
Vaikuttaakin aivan sille, että korkeimman oikeuden tuomarit ja valtionsyyttäjä etunenässä itse syyllistyivät islamin pyhien arvojen loukkaamiseen ja varsinaiseen vihapuheeseen mitätöimällä sekä muslimien luotettavina pitämiin hadit­hit´íheihin kirjatun perimätiedon profeetta Muhammedin avioliitosta lapsen kanssa, että Allahin ihmisille antaman muuttumattoman ja pyhän saria lain! 

20.7.2013 kirjoitin blogissani "Kiveen Kaiverrettu": Mutta ehkäpä korkeimman oikeuden jäsenet ja itse valtionsyyttäjä joko tietoisesti tulkitsevat pedofiliaa moniarvoisesti ja suvaitsevaisesti, pohjustavat kaukonäköisesti (ennakoivat Oulun tapahtumia) muslimien kasvavan maahanmuuton mukanaan tuomia tasa-arvovaatimuksia tai toivovat ylipäätään rikoslakimme höllentämistä. Ehkä he haluavat poistaa seksuaaliseen kanssakäymiseen laissamme määritellyn suojaikärajan ja määrätä itse vanhempina, aivan kuten muslimit, lastensa ja lastenlastensa sukupuolielämästä aina rakkaudellisesta reisien väliin hinkkaamisesta immenkalvon puhkaisuun - mene ja tiedä?
Siinä ohessa Korkein Oikeuden typerät tollot päätöksellään linjasivat maassamme sallitun virallisen keskustelukaavan, sekä politiikassa että lehdistössä käyttöön otetun itsesensuurin. Ja johdattivat, kuin Mooses israelilaisen varasjoukon Egyptistä halki Siinain luvattuun maahan, perussuomalaisten kannatuksen voimakkaaseen nousuun, sekä Jussi Halla-ahon lopulta heidän puheenjohtajakseen.

Muuten, kun Halla-aho oli saanut tuomionsa, Illman ilakoi härskisti Hufvudstadsbladetissa 8.6.2012:
On hyvä, että laintulkitsijat ovat saaneet aikaan ennakkopäätöksen. Korkein tuomioistuin on vetänyt rajan sille laajuudelle, kuinka pitkälle vallanpitäjiä kritisoivilla (kansalaisilla) on oikeus provosoida ja yliampua.

Eli Illman ihan itse kertoo, että Halla-aho ei saanutkaan tuomiota uskonrauhan rikkomisesta ja kansanryhmää vastaan kiihottamisesta, vaan vallanpitäjien, erityisesti varhaislapsuudessa vanhempiensa toimesta pahoinpidellyn Mika Illmannin kritisoimisesta. 
Toimittajat poseeraavatkin mielellään sananvapauden ritareina, varsinkin silloin kuin he itse sulkevat vapaaehtoisesti omat suunsa. Mutta verenhimo sumentaa toisinaan ylevimmätkin periaatteet. Charlie Hedboon, joka pilkkaa ja kritisoi vallanpitäjiä, kuten ääriuskontojen edustajia, pilapiirtäjät olisikin Halla-ahon lailla Suomessa tuomittu oikeudessa. Media olisi ilkkunut tuomituille ja opettanut sormi pystyssä, ettei sananvapaus suinkaan tarkoita oikeutta loukata.
Muuten vuonna 2008 Illman sijoittui toiseksi Electronic Frontier Finlandin Orwellin hengessä järjestämässä "Vuoden Isoveli" -äänestyksessä. Raati katsoi Illmanin toimien pyrkineen rajoittamaan sananvapautta verkossa "sinnikkäästi, demokratian periaatteista, syyttäjän toimenkuvasta ja teknisistä realiteeteista välittämättä". ASSHOLETämä ei ole loukkaus, vaan yhdellä ASSHOLE-sanalla kuvaan Mika Ilmannin toiminnasta syntyvää mielikuvaa: Ruskea persereikä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti