torstai 24. tammikuuta 2019

Poliitikon varhaislapsuudessa vaurioituneet aivot


Kun lasta pahoinpidellään henkisesti niin, että häntä ensimmäisten elinkuukausien aikana uhkaillaan ja rangaistaan, niin hän vartuttuaan näkee uhkailun ja rankaisemisen ainoaksi viime kädessä tepsiväksi ratkaisuksi eteen tuleviin ongelmiin.
Kun lapselle valehdellaan ensimmäisten elinkuukausien aikana, niin hän vartuttuaan pitää valehtelua luonnollisena käyttäytymismuotona ja valehtelee itsekin!
Kansanedustaja ja SDP:n ensimmäinen varapuheenjohtaja Sanna Marinin isä oli alkoholisti ja äiti oli viettänyt lastenkodissa koko lapsuutensa. Lapsuudenkodithan ovat rakkauden tyyssijoja) Marin kertoo sympatiapisteitä kerätäkseen Aamulehdessä 17.11.2016, että hänen vanhempansa erosivat isäni alkoholiongelman vuoksi, kun olin vain muutaman vuoden ikäinen. Marin kertoo blogissaan, että vaikka lapsuudessa ei ollut materiaalista yltäkylläisyyttä, siihen kuului rakkautta ja tavallista arkea. Mutta niinhän pohjois-korealaisetkin kertovat aivan samoin saavansa johtajaltaan osakseen rakkautta ja tavallista arkea vaikka ei niinkään materiaalista yltäkylläisyyttä!
Ja jos et Sanna ole kitisti niin tulee tupenrapinat!
Sen, että Sannalle on lapsuudessa valehdeltu ja häntä on uhkailtu ja peloteltu rangaistuksella, tulee ilmi siinä, että hän on julki tulleiden seksuaalirikosten yhteydessä ensimmäiten joukossa  vaatimasta rangaistusten koventamista (A-studio 17.1.2019) ja Iltalehden mukaan Talouspolitiikanarviointineuvoston raportin julkistamisen yhteydessä hän  kirjoitti Twitterissä:

"talouspolitiikan arviointineuvosto toteaa, että pääkiitos työllisyyden kasvusta menee edelliselle hallitukselle eikä nykyiselle hallitukselle."

Vasemmalla normaalit, oikealla
poliitikon vaurioituneet aivot
Arviointineuvoston jäsenen, professori Kaisu Kotakorven mukaan Marinin esittämää johtopäätöstä ei raportista voida vetää, joten Marin valehteli poliittisen tarkoitushakuisuuden vuoksi! SDP:n linjahan on Antti Rinteen johdolla ollut vähätellä hallituksen ansioita, mutta ei sentään omia niitä omiksi saavutuksikseen. Mutta Sannalle politiikassa kaikki on luvallista, aivan kuten hänen vanhemmilleen (äidilleen) oli luvallista kasvattaa häntä pahoinpitelemällä.
Vai kuvitteleeko joku, että rangaistukseen sekä valehteluun turvautumisen jalon taidon Sannalle toi haikara tai ne siirtyivät häneen isän juoman jaloviina-pullon aihuttaman geenimutaation välityksellä?  
Usein teennäisesti tekohymyilevä (tekohymy on ollut kasvatusmetodi) ja tärkeän näköinen Sanna Marin mainostaa blogissaan itseään ihmiseksi, ei broileriksi! Päätön kana lienee sopivin mainos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti