sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Jumala on suurin


Kuffarit tietäkää tämä: ”Ei ole muuta jumalaa kuin Jumala ja
Muhammad on Jumalan lähettiläs”
Setä Arkadia eli Timo Haapala kertoo (IS 20.1.2019), että kun pääministeri Juha Sipilä kutsui hallituksen koolle tiistaiksi 15.1 eduskuntaryhmien ryhmien pakottamana, odotettiin, että tilaisuuteen tukka pystyssä tulleella Sipilällä olisi myös omia ehdotuksia tilanteen ratkaisemiseksi. Kuten olikin: Sipilän esitys oli, että imaamit alkaisivat opettaa omaa väkeään maan tavoille, sillä esimerkisi šiialaiset imaamit toimivat synniltä suojattuna ja menettelevät elämässään aina oikein, kuten Hänen profeettansa Muhammedkin ja myös lestadiolainen Juha Sipilä, jolla on sama Jumala kuin imaameillakin.
Kokouksessa esitys kuitenkin kuitattiin kuulemma vaivautuneella hiljaisuudella, sillä koraanikoulut tästä maasta enää puuttuvatkin... Keskustelupalsta Redditillä käynnisty Haapalan kommentoinnin jälkeen heti vilkas keskustelu, kaikki kun eivät ymmärrä poliitikoiden keskuudessa pesivää näin ilmiselvää maahanmuuttajien ihmisoikeuksien polkemista, rasismia:

Onkohan Sipilä talon sisäpiha riittävän suuri?
Tässä nyt se koulutuslupaus, Kusmariini Helsinki, Hmm... Valtion versio islamista? Tästä minä pidän. viedforlulzyetlost, Mikä ettei kunhan saavat maisterin tutkintonsa läpi. Baneken Pori

Kukaan ei vielä ole ehdottanut, että järisyttävää jytkyä kohti unissakävelijän lailla kulkeva Sipilän jo kertaalleen pakolaisille lupaama Kempeleen-koti, voisi toimia aivan hyvin toimia noiden ”Koraanikoulujen” yhtenä sijoituspaikkana. Vastaleivotulle pullalle tuoksuvana kotina (luo erinomaiset edellytysket kotouttamiselle), jossa muslimit voisivat harjoittaa kenenkään estelemättä moshaamistaan. Ovathan ylävartalon keinutus ja pään edes taas heiluttelu, sivan kuten neuroottosilla lapsilla pään seinään hakkaaminen, ulkoluvun yhteydessä tunnusomaisia oireita  varhaislapsuudessa jäsentymättömästi kiintyneille henkilöille. Joten ulkomaalaistaustaisten henkilöiden ottaminen jäseneksi suomalaiseen yhteiskuntaan olisi aivan oleellista. 
Jäsentymättömässä kiintymysmallissa yksilöllähän ei ole ollut varhaislapsuudessa mitään johdonmukaista puolustautumismallia vanhempien mielivaltaa vastaan. Heitä vaivaa lähestymis/välittämis-ongelma ja he ovat peloissaan sekä epävarmoja, kuinka tulla toimeen tunteittensa sekä suomalaisten tyttölasten kanssa vaikeissa tilanteissa. Suurimmalle osalle pahoinpidellyistä lapsista kehittyy jäsentymätön kiintymys sekä rajatila eli epävakaa persoonallisuus.
Jäsentymätön kiintymys liittyy muuten tunnesäätelyn äärimuotoon, ja sillä on vastaavat vaikutukset aivoihin. Lapselta saattavat puuttua (kasvatuksen seurauksena, sillä jopa lapsen henkinen pahoinpitely voi vaurioittaa aivoja) aivorakenteet, joilla rauhoittaa itseä tai selviytyä ahdistuksesta. Monet tutkijat ovat yhdistäneet rajatilan seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Seksuaalinen hyväksikäyttö saattaa olla yksilöä mitätöivän perheen huonon toimivuuden sivutuote tai jopa perheen huonon toimintakyvyn ilmaisija (Lisäinformaatio).  Lisäksi imaamien tulee tietysti opettaa näissä valtiovallan tukemissa oppilaitoksissa Islamin virallista, naisen asemaa kunniottavaa seksuaalisuutta (asema on kuin Suomessa muinoin; turpa kiinni, rojut torveen, rätti päähän - nyrkin ja hellan väliin siitä, hop, hop!).

vaimonne ovat teidän peltonne; käykää siis pelloillenne niin kuin tahdotte (2:223, Hiehon suura)
Hunnuttomien naisten kohtelu on useissa Islamin maissa Koraanin mukaan oikeudenmukaista
Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas ja laupias (33.59, Liittoutuneiden suura)

Sen sijaan tämän puupää-profeetan mielestä siis se, että omia, hunnutettujakin naisia kohdellaan kuin haisevia jäteastioita, ei ole suinkaan tunkeilevaa käyttäytymistä! Mutta mitä tässä selittelemään, kyllä Sipilä, Suomen poliitikot sekä imaamit Jumalan puolesta nämä hommat hoitavat.

Allāhu akbar!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti