lauantai 12. tammikuuta 2019

Poliittinen ruumis on nyt kuoppausta vailla


Jumalan terve
Murskaavaan vaalitappioon matkalla oleva pääministeri Juha Sipilä vakuuttaa Helsingin Sanomissa 11.1.2019, Oulun poliisilaitoksen käynnistettyä esitutkinnan neljästä uudesta seksuaalirikosepäilystä, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuoktiaisiin tyttöihin, että Suomessa rikoksiin syyllistyneet saatetaan vastuuseen teoistaan.

Rikoksiin syyllistyneet saatetaan vastuuseen teoistaan oikeusvaltion periaatteiden mukaan. Vakavat rikokset vaikuttavat lisäksi kielteisesti pysyvän oleskeluluvan saamiseen. Turvapaikkajärjestelmän tehtävä on auttaa hädässä olevia, mutta rikollisia se ei voi suojella. Hallitus on muuttanut vuoden alusta lakia niin, että törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottaminen on helpompaa”

Sipilä ei tietenkään hiiskahda, mitkä seikat ovat mahdollistaneet nykyiseen kestämättömän, monien mielestä jopa hätätilanteen:
1. Lepsuilu, sinisilmäisyys ja täydellinen ajattelukyvyttömyys maahanmuutto- ja pakolaispolitiikassa! Maassamme on vuosi kausia kuviteltu, että kunnioittamalla rikollisesti käyttäytyviä “mätiä hedelmiä”, he kokevat ihmeparantumisen ja tulevat terveiksi. Pakolaiskeskustelussa unohdetaan alin omaa, saati että juurikaan otettaisiin huomioon turvapaikkoja myönnettäessä, onko kyseessä työperäisestä maahanmuutosta, kriisialueilta tulevista pakolaisista, siviileistä, sotarikollisista vai köyhyyttä, uskonnollista ahdasmielisyyttä, väkivaltaa ja näköalattomuutta pakenevista ihmisistä.

Tästä se alkoi: Karin pilakuva marraskuulta 1991
2. Maamme rakenteellinen, useimpien mielenterveyden ammattilaisten siunaama, vanhempien lapsiinsa kohdistama henkinen ja ruumiillinen kuritusväkivalta. Nimenomaan vanhempien harjoittama henkinen pedofilia”, joka tarkoittaa seksuaalisen häpeän, alastomuuden pelon ja sukupuolielinten likaisuuden istuttamisen lapsen alitajuntaan tämän ensimmäisten elinkuukausien aikana, vaurioittaa lapsen itsetuntoa ja valmistaa hänet potentiaaliseksi ”hunaja-ansan” uhriksi! Vanhemmat valmistavat käyttäytymisellään mielihyvää kuola suussa metsästävälle "elukaksi kasvatetulle" ääliöille uhrin lihallisia "pitoja", seksuaalisen hyväksikäyttöä varten. Sipilän poliittinen jargon, omien käsien puhtaaksi pesu, on raukkamaista pakoilua. Miksi hän ei puhu siitä, miten esimerkiksi pakolaisista voi käytännössä erotella potentiaaliset seksuaali-, saati muut rikolliset inhimillisesti käyttäytyvistä uskonnollista ahdasmielisyyttä ja näköalattomuutta pakenevista ihmisistä. Voivathan rikollisetkin olla avun tarpeessa, hädässä!

Juuri siksi, että oltiin tyhmiä kuin saappaat, nyt on tulenpalava tarve puhua lakien muuttamisesta. Mutta tietenkään kuulijalle ei kerrota, kuka idiootti ne lait oli aiemmin laatinut, koska luotetaan siihen, että äänestäjän muisti on niin lyhyt. Nykyinen katastrofi oli kuitenkin nähtävissä jo ajat sitten, ellei ollut talidomin kuurosokea uhri. Kuten jo aiemmin 6.12.2018 mainitsin blogitekstissäni ”Joukkoraiskaus Oulussa”, että vain vähän yli puoli vuotta aiemmin olin kirjoittanut kirjasessa "Pahan Naamiot" (julkaisu 3.4.2018):

Toinen Karin pilakuvista, jotka saivat "edistykselliset" ihmiset tyhmyydessään toimimaan sinisilmäisen 
ja ajattelemattoman maahanmuuttopolitiikan airueina muka humanistisista syistä!
 Nyt se humanismi kukkii ihanasti muun muassa Oulussa.
kaikelle seksuaalisuudelle vihamielinen muhamettilaisuus tulee synnyttämään Suomeen vääjäämättä samanlaisia "pedofiilirinkejä" kuin esimerkiksi Englannissa (IL uutinen 12.3.2018)

Vastaus pakolaisten erotteluun on helppo, mutta Sipilä ei yksinkertaisesti tiedä sitä, koska hän tai hänen lähipiirinsä ei myöskään tiedä sitä. Ja koska kukaan poliitikoista ei tiedä, niin se ei myöskään ketään, ei kansalaisia, ei edes mediaa kiinnosta, vaikka lähes vedenpitävä erottelu olisi loppujen lopuksi käytännössä lapsellisen helppoa. TIEDÄTKÖ EDES SINÄ?
Tuleva poliittinen ruumis Sipilä ei myöskään tiedä, mitä pitäisi tehdä, jotta maamme kodit eivät enää tulevaisuudessa kasvattaisi loputtomiin uusia ”hunaja-ansan” uhreja, kuinka lapsen itsetunnon vaurioituminen voitaisiin käytännössä estää vaikka siihenkin olisi olemassa käytännöllinen ja toimiva, tosin ei pikainen ratkaisu. TIETÄISITKÖ SINÄ SEN?

Kansan syvissä riveissä kytee kuitenkin pelko ja hämmennys, jota Sipilä yrittää lausunnollaan lievittää. Ylen iltauutisissa 11.1 oululaista Katja Nikkistä mietitytti: ”Kyllähän se oikeasti mietityttää, mihin ja millä tavalla niitä houkutellaan ja ylipäätään se sosiaalinen media, mitä se tekee tälle hommalle, että kuinka helppoa houkutella.”Jimi Heiskanen: ”Siihen ei voi muuten mitenkään puuttua, mutta ainut kuin kattoa omien lapsiensa perään, tietysti vähän missä ne liikkuu.” Roosa Rautio kertoi, että hän on jutellut kavereidensa kanssa: ”Kaikista se tuntuu yhtä kauhealla ja ei voi ymmärtää et miks näin käy.”

Pääministeri Sipilän ja sisäministeri Mykkäsen julkaisemat lausunnot ovat pelkkää poliittista raukkamaista teatteria, vailla ainuttakaan konkreettista tekoa, tai edes ainuttakaan ehdotusta tarvittavista teoista. Poliitikkojen tyhjä horina vain entisestään lisää tietämättömyyttä ja ennakkoluuloja sekä avuttomuutta ja siirtää syyllisyyttä sosiaalisen median niskaan, jolloin todelliset syylliset, kuten muun muassa poliitikot luikahtavat kuin koira veräjästä. Poliitikoiden ja mielenterveyden ammattilaisten enemmistön etujen mukaista olisikin, että kukaan ei ymmärtäisi, miksi näin käy!

Ilta-Sanomat kertoi 11..1 myös oululaisten tuntoja. Kaikki IS:n haastattelemat oululaiset eivät osanneet lehden mukaan pukea turhautumisen ja kauhun tunteitaan sanoiksi. Aki Moilanen on pettynyt nykypoliitikkoihin. Hän osoittaa syyttävällä sormella hallituspuolueita ja etenkin kokoomusta. Ella Pietilän ja Marjo Puhakan mielestä vanhempien pitäisi keskustella enemmän lastensa kanssa ja kysyä heiltä mitä kuuluu. Pipsa puolestaan on pettynyt poliitikkoihin ja valtaa pitäviin: ”Nyt on ikävä tunnelma ja ikäviä uutisia. Terveisiä vaan niille päättäjille, jotka ovat sallineet nykymuotoisen maahanmuuton. Yllättikö tämä vielä jonkun? Sitä saa, mitä tilaa”!
Sitä kukaan ei halua muistaa, että kansalaiset ovat itse antaneet nykyiselle maahanmuuttopolitiikalle siunauksen, kun he aivan itse ovat äänestäneet poliitikot edustajikseen ja siten antaneet heille valtuudet päättää heidän puolesta pakolaispolitiikasta. Ilta-Sanomien toimittaja Mirja Rintala kirjoitti saman päivän lehteen kommentin, jossa hän kysyy: Oulusta tuli Pohjolan seksuaalirikoskaupunki – milloin hallitus kokoontuu hätäistuntoon?

Olen työskennellyt yli 30 vuotta pohjoisessa toimittajana, mutta koskaan ennen en ole ahdistunut kirjoittamisesta niin paljon kuin nyt. Nyt minusta tuntuu, että asun pahamaineisessa rikoskaupungissa, josta ei uutisoida muuta kuin murhia, tappoja ja seksuaalirikoksia. Alaikäisiin kohdistuva seksuaalirikosvyyhti alkoi purkautua Oulussa marras-joulukuun vaihteessa ja uusia tapauksia näyttää tulevan ilmi vielä lisää. Joku haastateltava muistutti, että hallitus kokoontui hätäistuntoon, kun Kempeleessä eli pääministeri Juha Sipilän (kesk) kotikunnassa sattui seksuaalirikos marraskuussa 2015. Alaikäinen turvapaikanhakija raiskasi tuolloin 14-vuotiaan tytön Kempeleen Asemantiellä.
Sipilän lisäksi hätäkokoukseen osallistuivat oikeusministeri ja sisäministeri. Tavoitteena oli selvittää mahdollisimman pian, pitääkö lakeja muuttaa. No, muutettiinko niitä? Yhteistä niille on uhrien alaikäisyys ja epäiltyjen tekijöiden ulkomaalaistausta. Kammottavia epäilyjä, joista on hirveää kirjoittaa. Alaikäisten tyttöjen seksuaalinen hyväksikäyttö on niin tunteita herättävä asia, että kyyniselle toimittajallekin tulee haastatteluja tehdessä painava tunne rintaan. Kun äiti herkistyy gallupin aikana melkein kyyneliin, toimittajankin on vaikea pysyä objektiivisena.

On se sitten ahdistavaa, jos vanhempiensa kasvattamat, lentokyvyttömät pikkutytöt lankeavat hunaja-ansaan, pyydyskuoppaan, siksi, että he eivät osaa lentää, koska vanhemmat ovat repineet varhaislapsuudessa heidän siipensä irti. Oulun vaalipiiri on muuten lasten siipien repijöiden, lestadiolaisten, jonka alahaaran Rauhan Sanaan Sipiläkin kuuluu, yksi edustavimmista tyyssijoista. Miksi Sipilä ei rauhansanalaisena muuten jätä Jumalan päätettäväksi sitä kuka on oikea pakolainen, kuka ei, kuten he jättävät Jumalan päätettäväksi sen, kuka on oikea uskovainen?
Se taas ei toimittajaa ja oululaisia ahdista lainkaan, että joka ikinen hetki, joku oululaisvanhempi jatkaa lastensa kurittamista, jota kukaan ei miellä väkivallaksi, pahoinpitelyksi, koska tuo väkivalta on niin yleistä ja tuiki tavallista ja jopa tuottaa usein väkivallan harjoittajalle sadistista mielihyvää. Tuollainen uutinen jopa voi virkistää toimittajan uutisköyhän arjen harmautta. Se tosin on myös virkistävää, että Rintala muistaa mainita pääministerin hätäkokouksen ja sen loistavat tulokset! Mutta entä pääministerin ilmeisesti hyväntekeväisyys pisteitä kerätäkseen antama lupaus? Hänhän ilmoitti 5.9.2015, että hän on valmis antamaan vähällä käytöllä olevan Kempeleen-kotinsa turvapaikanhakijoiden väliaikaiseksi asuinpaikaksi. Taisi Sipilä tuolloin puhua reikiä päähänsä ja - ampua omaan jalkaansa. Poliittinen ruumis on nyt kuoppausta vaille kankea!

Ahdistavaa tässä kaikessa on se, että tuntuu kuin asuisi maailman onnellisimassa yhteiskunnassa, joka muistuttaa päivä päivältä yhä enemmän hullujenhuonetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti