torstai 17. tammikuuta 2019

Suomalaisilla tytöillä on maailman puhtain liha

Poliisin uusi pedofiilitutka

Tietysti - koska he syövät telkkarin mainoksenkin mukaan maailman puhtainta lihaa! Ja sinä olet mitä syöt!
Uusi Lahti, joka on Lahdessa jaettava Keskisuomalainen Oyj:n kustantama ilmaisjakelulehti 8.3.2017, julkaisi 8.3.2017 artikkelin  "Olen kuullut asioita, joita en edeshaluaisi tietää" - lahtelaisella äidillä on painava viesti etenkinteini-ikäisten tyttöjen perheille. Artikkeli käsitteli Lahdessa liikkuvia ”huhuja” nuorten lahtelaisten tyttöjen hyväksikäytöstä.
Seksuaalirikosten tutkintaa Lahdessa tekevä Hämeen poliisin rikoskomisario Jari Kiiskinen ei pysty vahvistamaan kyseisessä jutussa esitettyjä tietoja nuorten tyttöjen hyväksikäytöstä lahtelaisissa asunnoissa. Hän sanoo pitävänsä tietoja osittain yllättävinä, mutta ei toisaalta voi täysin tyrmätä niiden paikkansapitävyyttä:

En sano, etteikö tällaista voi olla. Jos tällaista tapahtuu, se on tyypillistä piilossa oleva rikollisuutta.

Kyseiseen juttuun liittyviä kulttuurieronäkökulmia Kiiskinen kommentoi yleisellä tasolla.

Nuoret ovat aina tutustuneet toisiinsa. Nyt tänne lintukotoomme on tullut myös muualta ihmisiä, mikä aiheuttaa sen, että myös toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus.

Tämä rikoskomisario Kiiskisen luonnehdinta auvoisesta onnelastamme kuvaa erinomaisesti vielä vajaa kuukausi maassamme vallinnutta yleistä virallista ilmapiiriä. Suomalaisten silmät ovat siniset ja valkoiset - sinivalkoiset! Pitäisiköhän tämä Hämeen poliisin rikoskomisario Jari Kiiskinen siirtää Oulun poliisilaitoksen rikosylikomisario Markus Kiiskisen työpariksi? Kyllä olisi prinsessoillamme esiliinat! Lahdessahan kello on nyt 12.12 ja kaikki on hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti