torstai 17. tammikuuta 2019

Feministi-vihervassareiden tissi-itsetunnon aakkosista


Iltalehden viher-feministi- vassari lähtivät Oulun tapahtumien vuoksi tietysti vastahyökkäykseen, olivathan menneiden viikkojen tapahtumat heidän linjansa, kaikkiin ”maahanmuuttajiin” kohdistunut rajaton sinisilmäisen suomalaisen naisen rajaton rakkaus, saanut vakavia murtumia. Toimittaja Niina Huuhtanen kirjoittaa illalla 16.1.2019 Näkökulma-artikkelissaan ”Seksuaalirikokset alettiin ottaa vakavasti vasta, kun tekijöiksi paljastuivat ulkomaalaiset – missä nämä oikeuksien vaatijat ovat piileskelleet tätä ennen?”:

Huomio on kuitenkin nyt kohdistettu vääriin asioihin. Sen sijaan, että keskityttäisiin seksuaalisen väkivallan uhreiksi joutuneisiin lapsiin, meuhkataan tekijöiden kansallisuudesta. Raiskaus on raiskaus. Tekipä sen sitten minkä värinen tai mistä tahansa maailmankolkasta tullut ihminen tahansa. On surullista, että lapsiraiskauksia käytetään tilaisuuden tullen maahanmuuttopolitikoinnin välineenä.
Suomessa tällä hetkellä käytävässä keskustelussa kiusaa eniten se, että useat miehet vaativat kovalla äänellä rangaistuksia ulkomaalaistaustaisille raiskaajille. Kun joku mainitsee sen tosiasian, että suomalainenkin raiskaa, alkaa kiukuttelu siitä, että asia on epäolennainen, koska nyt ilmi tulleet tapaukset ovat niin törkeitä.
Uhreja on ollut aina, mutta miksi tyttöjen ja naisten raiskauksia ei ole jo aiemmin otettu vakavasti, järjestetty hätäkokouksia ja puututtu ongelmaan? Kyllä nyt vaaditaan innokkaasti raiskauslakia säädettäväksi suostumukseen perustuvaksi, vaikka aiemmin koko Suostumus2018-aloitteelle monet tahot naureskelivat. Oikeusministeri Antti Häkkänenkin kutsui aloitetta elämälle vieraaksi. On varmasti helppoa niputtaa ongelmat muutaman kulttuurin syyksi. Kaikkia seksuaalirikoksia pitäisi kuitenkin ehkäistä, riippumatta kansallisuudesta.

Niina näyttää mallia siitä, kuinka kanoottia soudetaan ilman ainuttakaan inkkaria! Miksi Huuhtanen ei kerro, että Iltalehteäkään ei ollut kiinnostanut kantaväestön raiskaamista ja seksuaalisesti hyväksikäyttämistä lapsista aiemmin? Muuten kuin tietysti törkeiden tapausten yhteydessä, jolloin kiinnostus perustui lehden irtonumeromyynnin kasvattamiseen! Iltalehtikään ei ole julkaissut viime vuosina, jos koskaan, ainuttakaan artikkelia, jossa edes pohdittaisiin syitä miksi tai mietittäisiin mitä muuta asialle voitaisiin tehdä, kuin koventaa intohimorikoksiin tehoamattomia rangaistuksia.
Niinpä meteli ja mökä nousee kuin ukkosmyrsky pitkän matalapaineen jälkeen, kun lopulta havaitaan, vuosien poliitikoiden, viranomaisten, muun muassa poliisin sekä tietysti lehdistön harjoittama salailu; ulkosuomalaisten tekemät raiskaukset ja seksuaalinen hyväksikäyttö. Ja että tuo sikailu on vielä huomattavasti paljon luultua laajempaa, kuin kansan syvissä riveissä on epäilty – tai sille on poliittisen painostuksen alla viranomaisten sekä lehdistön toimesta kerrottu. Seksuaalinen hyväksikäyttö on aina törkeää, mutta niin on seksuaalisen hyväksikäytön salailukin. Salailijathan ovat hyväksikäyttäjän kanssarikollisia, joiden toimita ei ainakaan hyväksikäytettyjä juurikaan ilahduta.
Ja Huuhtanen tuo artikkelissan vielä ilmi vihervassareita lähellä olevien piirienkyhäämän Suostumus 2018-kansalaisaloitteen, jolla ei suinkaan pyritty toimenpiteisiin, joilla selvitettäisiin seksuaalisen hyväksikäytön syyt ja pohdittaisiin mitä muuta sen estämiseksi voisi tehdä, kuin tehottomien rangaistusten koventaminen. Ei aloitteella pyritään vain rikosnimikkeiden määritelmä- ja lainsäädäntömuutoksin, pelkkään lakipykälien viilaamiseen!
Oikeasti, vi***, mitä luikertelua ja omalla erinomaisuudella ylpeilyä ja oman vastuun pakoilua Huuhtaselta. Mutta eihän tyhjään kanoottiin sovi ainutkaan ajatus  naikkoselle, joka vaatii kumppaniltaan kirjallisen suostumuksen, ennen sukupuoliyhdyntää, koska hän ei pysty lapsuudessa kokemansa vanhempien pahoinpitelyn jälkeen antamaan tunteilleen valtaa viedä häntä mielihyvän lähteille. Hänen mielihyvänsä on pelkkää mekaanista höylähiomakonetta – "teko"tunteillekin pitää antaa kirjallinen suostumus!

Toinen Iltalehden toimittaja, feministi ”raiskaukset johtuvat kunnioituksen puutteesta” Anni Saastamoinen tass kirjoitti artikkelissaan ”Oikeusministeri Häkkäsen kommentti suostumuksen roolista raiskausrikoksissa herätti närää”:
Suomen Kuvalehden mukaan erityisesti Ruotsissa on #metoo:n myötä keskusteltu kiivaasti siitä, pitäisikö raiskauksen juridisen määritelmän perustua väkivallan sijaan suostumuksen puutteeseen. Keskustelua aiheesta on nostettu tapetille Suomessakin. Muutos tarkoittaisi, että mikäli henkilö ei ole suoraan ilmaissut suostumustaan seksiin, olisi seksi hänen kanssaan kielletty. Suostumuksen ilmaisemiseksi täytyy sanoa kyllä tai muutoin osoittaa selvästi halunsa olla mukana seksuaalisessa kanssakäymisessä.
Oikeusministerin mukaan suostumusperustainen malli on ”elämälle vieras”, sillä käytännössä osapuolet harvoin nimenomaisesti ilmoittavat toisilleen suostuvansa sukupuoliyhteyteen, vaikka he siihen vapaaehtoisesti ryhtyisivätkin. Lisäksi suostumukseen keskittyminen voisi hänen mukaansa johtaa siihen, että huomio kiinnittyisi nykyistä enemmän uhrin käyttäytymiseen.
Jutussa haastateltu ihmisoikeusjärjestö Amnestyn sukupuoleen ja seksuaalisuuteen perustuvan syrjinnän asiantuntija Pia Puu Oksanen kummasteli oikeusministerin "elämälle vieras" -argumenttia. Hänestä suostumusvaatimuksen kirjaaminen lakiin olisi hyvä idea.
Perjantai-iltana Häkkänen julkaisi Oikeusministeriön sivuilla vastineensa närkästyneeseen keskusteluun todeten, ettei kuohuntaa herättänyt "elämälle vieras" ilmaus ole hänen omansa. Ilmausta on Häkkäsen mukaan käytetty eduskunnassa vuonna 2014, kun suostumuksen puutteen lisäämisestä raiskauslainsäädäntöön on keskusteltu. ”Vuoden 2014 esityksessä sanottiin, että nimenomaisen suostumuksen näyttäminen toteen on jopa ”elämälle vieras”. Tuo sanamuoto ei ole minun sanomaani, enkä ole sitä myöskään käyttänyt”, Häkkänen alleviivaa. Häkkäsen mukaan eduskunta päätti vuonna 2014 asiasta keskusteltaessa yksimielisesti, että nimenomaisen suostumuksen puutteen lisääminen raiskauksen tunnusmerkistöön olisi monilta osin ongelmallinen.

Eli käytännössä Saastamoinenkin haluaa "sisään-ulos" tempulle ilmeisesti kahden todistajan allekirjoittaman suostumuksen ja siirtää keskustelun lillukan varsiin, kuten Niina Huuhtanen ja vielä samaan "se sanoi sitä"-lillukan varteen. Suomen Kuvalehden väite 8.2.2108, että oikeusministeri olisi sanonut ”elämälle vieras”, on lähtöisin todennäköisimmin uutista keinolla millä hyvänsä jahtaavalta toimittajalta, Saaralotta Virriltä, joka sijoitti oikeusministeriön esityksen sanamuodon Häkkäsen suuhun. Sanat päätyivätkin "onnekkaasri" Suomen Kuvalehden otsikoksi!
Se, että feministi Saastamoinen käyttää lähteenään toista feministiä, asfalttilanan alle jäänyttä Pia Puu Oksasta, ei ole yllättävää, sillä he molemmathan ovat omien vanhempiensa harjoittaman pahoinpitelyn uhreja. Kirjassa "Pimppinion valloillaan" (osa 3), sukupuoleen ja seksuaalisuuteen perustuvan syrjinnän, asiantuntija Pia Puu Oksanen Amnesty Internationalista kyllä luettelee ansiokkaasti naisten kokeman väkivallan eri ilmenemismuotoaja, kuten:

Naisiin kohdistuva väkivalta itsessään on sateenvarjo, jonka alle mahtuu laaja kirjo erilaisia väkivallan muotoja, kuten ihmiskauppa, tyttöjen sukuelinten silvonta, ns. kunniaan liittyvä väkivalta, pakkoavioliitot, naisiin ja tyttöihin kohdistuva väkivalta parisuhteessa ja niiden ulkopuolella ja niin edelleen. Moniin naisiin kohdistuvan väkivallan muotoihin liittyy alistamista, nöyryyttämistä, identiteettiin ja seksuaalisuuden mitätöintiä ja jatkuvan pelon alla elämistä.

Pia Puupäällä on ilmeisen risa sateenvarjo, koska sen alle ei sovi suojaan lainkaan kaiken naisiin kohdistuvan väkivallan ilmenemismuotojen syy; kristillis-judaistis-muhamettilais-uskonnollinen henkinen väkivalta (eihän ilmenemismuodoissa edes ole muhamettilaisten harjoittamaa uskonnollista seksuaalista väkivaltaa): kieltävä suhtautuminen itsetyydytykseen ja esiaviolliseen seksiin, yleinen seksuaalisuuden, oman kehon ja alastomuuden häpeäminen ja pelko sekä yleensäkin kaikkinaisen sukupuolisen nautinnon mitätöinti puhumattakaan sukupuoliseen poikkeavuuteen suhtautumiseen inhon ja kauhun sekaisilla kielloilla. Oksanenkin vaikenee samoin kuin työnantajansa Amnesty Internationalkin pääsihteeri Salil Shettyä myöten väkivallan syystä. EI SANAKAAN LASTEN VANHEMPIEN TAHOLTA KOKEMASTA RAKKAUDELLISESTA VÄKIVALLASTA!" Hänelle sukupuoleen ja seksuaalisuuteen perustuva syrjintä on pelkkiä seurauksia numeroina ja rikosnimikkeinä.
Pia Puu Oksasella on varnasti samanlaisia itsetuntoon liittyviä seksuaalisia häiriöitä, kuin mitä Anni ”Saastis” Saastamoinen paljasti omalta kohdaltaan jo poistamassaan blogissa ”Olin oppinut ajattelemaan, etten ole yhtään mitään”, "Olisi kamalaa paskoa alleen" 24.8.2017 kirjoittama artikkeli "Tissi-itsetunnosta – eli miksi vihaan tissejäni ja miksi #Tissiviikko2017 on ehdottoman tärkeä"! Kun Häkkänen kirjoittaa:

Raiskausrikokset ovat hävyttömiä toisen ihmisen itsemääräämisoikeutta rikkovia tekoja, joista tulee saada oikeudenmukainen rangaistus. Raiskausrikoksilla aiheutetaan pysyviä elinikäisiä haavoja ja tämän tulee myös näkyä rangaistuksissa

Saastamoinen ei tajuakaan, että hän artikkelillaan pahaa oloaan lievittääkseen, siirtää huomion omaatuntoa kolkuttavista ”maahanmuuttajataustaisten” miesten seksuaalirikoksista toisen toimittajan Suomen Kuvalehdessä esittämään vahvistamattomaan väittämään. Tämä on sitä toimittajan moraalia parhaimmillaan. Ja se suurin hätä ei ole poliitikoilla, vaan lehdistöllä. Mitä nyt tehdään, kun vuosia on ryömitty vallanpitäjien talutusnuorassa niin, että vetelät pöksyissäkin ovat jo kovettuneet kuin näkkileiväksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti