perjantai 25. tammikuuta 2019

Ulla Appelsin pesee kätensä

Mitä hyvää tänään märehdittäisiin?
Ulla Appelsin hurskastelee Ilta-Sanomissa 24.1. 2019, että seksuaalisesta väkivallasta ja hyväksikäytöstä puhuttaessa tuntuu olevan yksi tabu, josta juuri kukaan ei uskalla sanoa mitään. Mitä tapahtuu naisille niissä kodeissa, joiden asukkaat tulevat naisten oikeuksia sortavista maista? Eipä tietenkään! Muun muassa Ilta-Sanomathan ei  antanut uskalikoiden päästää ääntään kuuluville.
Kirjoitin aikaisempaan, jo poistamaani bolgiini "Kiveen Kaiverrettu" 20.9.2012 ja 20.7.2013 naisten asemaa Islamissa käsittelevät päivitykset "Tohtori Younus Shaikh: Islam ja Naiset" sekä "Peniksen hinkkaaminen sylivauvan nukkaisten, ruusunpunaisten reisien väliin ei ole pedofiliaa", joista sain viharyöpyn niskaani. (Kyseiset artikkelit löytyvät viereisiltä Case Erikoissivuilta nimellä "Ulla Appelsin ja häpeä"). Ja jo ajat sitten totesin "Massapsykologia- perusteet" kirjassani, käsitellessäni Halla-ahon saamaa poliittista tuomiota,  takinkääntäjä Ullan tabuna pitämää uskallusta:

Maamme oikeuslaitoksenhan oli asettauduttava vain kuvanvaraiseen ajatteluun pystyvien massojen puolelle ja massapsykologian kaikkien sääntöjen mukaan sen oli pakko varoittavana esimerkkinä tuomita islamia-arvostelevat henkilöt, muutenhan olisi vaarana se, että joku ehkä saattaisi alkaa arvosteleman islamin sukulaisuskontoa kristinuskoa. Niinpä tänä päivänä kaikkinainen keskustelu uskontojen rakkaudelle vihamielisistä oppijärjestelmistä halutaan yleisen edun (lue: yleisen pahoinvoinnin) nimissä vaientaa ja esimerkiksi islamista ei saa sanoa oikeastaan enää mitään, ellei halua heti jostain suunnasta huudettavaan: "Vihapuhetta, vihapuhetta - rasisti."

Tässä on vaikenemisen syy, miksi maassamme ei uskalleta puhua ja Ilta-Sanomat on omalta osaltaan ollut edesauttamassa hiljaisuutta!
Halla-ahon saamalla tuomiolla Korkein oikeus viestittikin "vähäväkisille", että nyt tämä rasismi tässä maassa saa  riittää! Nimimerkki JohannaJ kommentoikin Iltalehden Näkökulma-artikkelia ”Maahanmuutto olisi ollut vaaliteema joka tapauksessa - pettymys oli vahva jo ennen Oulun tapahtumia” 19.1.2019

Nyt yhtäkkiä jokainen media kaipaa avointa keskustelua maahanmuuton ongelmista. Vielä hetki sitten kaikki pyrkimys siihen leimattiin mediakentällä yksimielisesti rasismiksi. Joidenkin kansallisuuksien yliedustus seksuaalirikostilastoissa yritettiin vaieta kokonaan ja selittää sillä, että suomalaisten tekemistä tällaisista rikoksista ei jostain syystä ilmoiteta yhtä herkästi. Mitään näyttöä esimerkiksi tämän väitteen tueksi ei ollut, mutta ei se menoa haitannut.

Kiitos Ilta-Sanomat ja Ulla Appelsin.! Onko sinulla tänään kerrottavana hyvä uutinen? Ovatko kätesi nyt varmasti puhtaat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti