torstai 17. tammikuuta 2019

Ruudinkeksijät ja Itämaan tietäjät liikkeellä!


No nyt ovat ruudunkeksijät ja tietäjät itäisiltä mailta sekä toimittaja Tuomo Hyttinen liikkeellä! Iltalehti otsikoi yöllä 17.1.2019 "Saatiinko terrorismille selitys? ”Aivotutkijat löysivät yhteydensyrjäytymisen ja radikalisoitumisen välillä” Jippiii!
Terrorismi ei ole sittenkään länsimaiden harjoittaman ulkomaanpolitiikan, aseteollisuuden ja ahneuden tai Islamin-uskon syytä kuten ilkeämieliset rasistit väittävät. Syy löytyy ihmisen aivoista! Brittiläisen University College Londonin (UCL) tutkijat Nafees Hamidin johdolla skannasivat 38 muslimimiehen aivot ja mitasivat heidän taipumustaan jihadismiin. Terrorismille saatiin lopultakin selitys – Aivotutkijat löysivät yhteyden syrjäytymisen ja radikalisoitumisen välillä. Tutkija  Hamid sanoo The Guardian-lehdessä, että länsimaissa poliitikot uskovat jihadismin johtuvan pääasiassa köyhyyden, vanhoillisuskonnollisuuden tai jopa psykoosin kaltaisista asioista. Nyt se on loppu:

Tämä tutkimus hylkää vihdoin nuo ideat

Voi pyhä pieru – tyhmyys on täällä jälleen tänään ja se on nyt käsin kosketeltavaa kuin savusumu Delhissä. Kukahan idiootti tuon ”Nollatutkimuksen” vielä rahoitti? Jo iät ajat on tiedetty, että syrjäytyminen ja jyrkkä, äärimmäinen käyttäytyminen (radikalisoituminen) ovat seurausta lapsena tapahtuneen vanhempien suorittamman toistuvan pahoinpitelyn seuraus, joka johtaa joko itsetunnon vahingoittumiseen tai jopa korjaamattomaan aivovaurioon. Tunnekylmä ja välinpitämätön kasvatus, mitkä molemmat ovat henkistä väkivaltaa, pirstaloivat lapsen itsetunnon ja lapsi alkaa mieltää väkivallan ja vihan myönteisten ja läheisyyden tunteiden korvaaviksi elämyksiksi. Kun sosiaaliset tilanteet aiheuttavat vähintään ahdistusta ja luottamus itseen puuttuu kokonaan, niin tukea voi kadotettujen vanhempien ja lapsuuden - rakkauden sijasta aina hakea äärimmäisistä mielipiteistä, vihasta, väkivallasta – aseista.

Selitys tälle metamorfoosille on kemiallinen rakkaus-viha prosessi, jossa lapsen pahoinpitelyn seurauksena tapahtunut tunne- ja/tai aivovaurio johtaa elimistössä aivojen normaalin välittäjäaineen serotoniinin tuotannon häiriintymiseen. Normaalisti serotoniini säätelee ihmisen seksuaalista halukkuutta ja seksuaaliseen nautinnon "nälkää". Elimistön liika serotoniinipitoisuus taas vähentää seksuaalista halukkuutta ja kykyä seksuaaliseen nautintoon. Serotoniinin puute puolestaan aiheuttaa impulsiivista ja väkivaltaista, luonnotonta aggressiivista käytöstä, aivan kuten edellä jo oli esillä, muun muassa James W: Prescott tutkimustyössään osoitti (”Ruumiin mielihyvä ja väkivallan alkuperä”):

London Univeristy College
Epätavallisen alhaisia serotoniini tasoja on löydetty eristyksissä kasvatetuilta apinoilta ja myös korkeasti aggressiivisilta lapsilta. Nämä löydöt osoittavat, että somatosensorinen torjunta kehon tärkeiden biokemiallisten järjestelmien kehittymisen kannalta merkitsevien ikävaiheiden aikana liittyy korkeasti aggressiiviseen käyttäytymiseen. Lukuisat tutkijat ovat raportoineet epänormaalisuuksista adrenaali-kortisoni -vastavaikutus järjestelmässä jyrsijöillä, jotka on kasvatettu eristyksissä, ja joilta on havaittu hyperaktiivia, ylireagoivaa ja yliaggressiivista käyttäytymistä. Aggressiivisuuteen liittyvä biokemiallinen järjestelmä on siis muuttunut varhaisessa iässä koetun somatosensorisen eristyksen seurauksena...

Toimittajien koulutukseen ei kuulu yleissivistys, eikä koulutukseen kuulu myöskään uutisten tarkistus, sillä ilman hakuteosten, esimerkiksi internet tai kirjastot, jotka ovat liian vaikeita käytettäväksi käytön hallintaa liikutaan pelkällä mutu-pohjalla. Lisäksi jos sisälukutaito ja ymmärrys ovat olemattomia, voi päätä toimittajan työn ohella tutkijaksi vaikka Lontoon University Collegeen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti