torstai 10. tammikuuta 2019

Sexpon lusikka Sysmä-sopassa - oksenna sinä, minä annan pussin!


Lusikan Sysmä-soppaan löi vielä Sexpo, joka kertoo verkkosivuillaan olevansa "seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntija jo vuodesta 1969":

Toimintaamme kuuluvat monimuotoiset palvelut kuten neuvonta, terapia, konsultointi ja kouluttaminen seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden aihepiireissä. Pyrimme siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Edistämme seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä rakennamme avointa ja myönteistä seksuaalikulttuuria. Kannatamme moniarvoista yhteiskuntaa, jossa seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus saa kukoistaa.

Sexpon toimintaan ei kuitenkaan näy kuuluvan alkeellinen ajattelutoiminta. Iltalehden uutisen "Rehtorin hutsukohu jatkuu - nyt Sexpo suuttui huoralausunnosta: Saattoi häpäistä nuoret pitkäksi aikaa", 9.1.2019 mukaan:

Rehtorin syrjivä puhe ja oppilaiden huorittelu on asiatonta ja epäammatillista. Sexpo kehottaa Sysmän yhtenäiskoulua panostamaan seksuaalikasvatusosaamiseen ja kouluttamaan henkilöstöään. Järjestön mukaan lapsille pitää antaa viesti siitä, että heidän seksuaalisuutensa ja kehonsa ovat arvokkaita riippumatta siitä, mikä heidän seksuaalisuutensa on tai millaiseksi se on kasvamassa.
Mahdolliset ylilyönnit pitäisi hoitaa rakentavalla seksuaalikasvatuskeskustelulla, ei syrjivällä puheella ja huorittelulla valtakunnallisessa mediassa. Tällainen viesti on pahimmillaan hyvin vahingollinen ja voi aiheuttaa pitkäaikaisia ongelmia, jotka liittyvät häpeään omaa kehoa ja seksuaalisuutta kohtaan.

Äly hoi, älä jätä! Eihän ainakaan yksikään lehtiartikkeli ole väittänyt vt. rehtori Tuula Vuorisen nimitelleen ketään huoraksi, vaan sanoneen naurahtaen (Yle, ”Outoa, että 12-vuotiaat ilmoittavat olevansa homoja”, 8.1.2019), että:

Se (pukeutuminen) voi olla tosi hutsahtavaa. Näin ainakin aikuisen silmin liian näyttävää ja paljastavaa. kaverit voivat ihan oikeasti sanoa, että sähän näytät ihan huoralta. Sehän on tavallaan jo loukkaus. Mutta kun näyttää siltä.

Siveellisyyden sipuli
Sexpon mukaan siis se, että naishenkilöä, joka pukeutuu sivustakatsojan mielestä "hutsahtavasti", kuin hutsu, tai kuin kevytkenkäinen nainen, portto, prostituoitu, katunainen, ilotyttö, lunttu, homssu, horatsu tai lutka, ihan miksi tahansa kyseistä naishenkilöä kukakin nimittää, on syrjintää? Tällaiselle hutsahtavasti pukeutuneelle henkilölle ei saa sanoa, eikä saa tietenkään kertoa tälle sanotun, kuten Vuorinen, että hän pukeutuu esimerkiksi kuin ne suomalaisille perheenisille Bangkokin, Pattayan tai Phuketin paikallisilla "lihatoreilla" itseään myyvät "Heli-Keijut"!
Se, että sanoo suoraan, mitä omin silmin näkee, voi Sexpon mukaan aiheuttaa kuulijalle "pitkäaikaisia ongelmia, jotka liittyvät häpeään omaa kehoa ja seksuaalisuutta kohtaan!" Koulukiusaamisen ehkäisemiseksi ja henkisesti tasapainoisen tulevaisuuden turvaamiseksi, pitäisi sen sijaan valehdella ja kertoa, että "sinullapa on ihanat prinsessavaatteet" tai "sinähän näytät ihan siveellisyyden sipulille. Ja jos kyseessä on miespuolinen henkilö, voi aina tokaista "sinähän olet kuin tiernapoika" muistaen kuitenkin, ettei mainitse murjaanien kuninkaasta puolikkaalla sanallakaan, sillä sana "murjaani", voi myös aiheuttaa kuulijassa "elinikäisiä traumoja".
Kukaan ei ainakaan lehtijuttujen mukaan Sysmässä kyseenalaistanut kiusattujen seksuaalisuutta ja heidän kehonsa arvokkuutta riippumatta siitä, mikä heidän seksuaalisuutensa on, tai millaiseksi se on kasvamassa, kuten Sexpo sairaassa mielikuvituksessaan mieltää. Sen sijaan Sexpo ei tee mitään sille vanhempien lapsiinsa kohdistamalle "henkiselle pedofilialle", joka istuttaa näihin häpeään omaa kehoa ja seksuaalisuutta kohtaan. Tämä ei ole mitenkään yllättävää, kun huomaa, että Ylen A-talkissa 13.11.2018 esiintynyt Rikosseuraamuslaitoksen psykologi Nina Nurminen istuu Sexpon hallituksessa. Hänhän möläytti A-talkissa, että raiskaus syntyy ”toisen ihmisen epäkunnioittavasta kohtelusta” ja että seksuaalista hyväksikäyttöä harrastavia "yhdistää yhteinen halu ja kiinnostus tehdä jotakin sellaista, mikä on toista ihmistä vahingoittavaa mitä ne ihmiset saa seksuaalirikoksesta?"

Jos edes Sexpon hallituksessa istuva jäsen ei tiedä mistä seksuaaliset "kieroutumat" ja "poikkeavuudet" kumpuavat, ei ole mikään ihme, että koulukiusaaminen tai kadulla nuorison keskuudessa yleinen huorittelu ja homottelu tulevat jatkumaan. Sexpo on omalta osaltaan toiminnallaan turvaamassa vanhempien "vapautta" jatkaa lastensa pahoinpitelyä ja siten edistää "avointa ja myönteistä seksuaalikulttuuria moniarvoisessa yhteiskunnassa, jossa seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus saa kukoistaa ja jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti." Muutenhan Sexpo ei saa uusia jäseniä!
Toteutan itseäni!
Toisin sanoen, kun lapsuudessa koettu väkivalta, henkinen pedofilia, saa ennemmin tai myöhemmin varmasti aikaan pahoinvointia, kun luonnollinen hävetty seksuaalisuus hakeutuu korvaaviin, luonnottomiin uomiin, niin uusien sairastapausten estämiseksi, ei pidä ryhtyä missään tapauksessa etsimään ja ehkäisemään ainakaan sairastumisen syytä, vaan jakaa vaikkapa Nina Nurmisen toimesta kaikille matkustajille riittävästi lisää tarpeeeksi kookkaita oksennuspusseja. Pahan epidemian iskiessä esimerkiksi matkustajakoneessa pilvien yläpuolella, pitäisi lentoemojen vain pitää huolta siitä, että pahoinvoivilla olisi koneessa mahdollisuus "moniarvoisesti" oksentaa missä vain ja miten vain, jotta matkustajat voisivat "toteuttaa" pahoinvointiaan "vapaasti, tasa-arvoisesti, tyydyttävästi ja tasapainoisesti".
Sitä paitsi sysmäläläistytöt haluavat olla yhtä rohkeita kuin heidän seksuaalisesti sairaat (itsensäpaljastajat) esikuvansa - maailmantähdet! Kun vain vako yleisölle vilahtaa, niin raha kirstuun kilahtaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti