tiistai 15. tammikuuta 2019

On ainoastaan yksi tie tulevaisuuteen


Mitä tulee olemaan seuraava näytös? Ensimmäiseksi ollaan parantamassa turvallisuustilannetta, joka muka korjaantuu lakeja kiristämällä ja rangaistuksia koventamalla sekä poliiseja ja muuta valvontaa lisäämällä. Alustava arvio on, että Oulu tarvitsee 1-2 miljoonaa turvallisuustilanteen parantamiseen ja kriisiapuun, Petteri Orpo kertoo Ilta-Sanomille:

 Ei pelkästään poliiseja, vaan tarvitaan muutakin, kuten sosiaalityötä, nuorisotyötä, kodin ja koulunyhteistyötä

Presidentti Niinistökin kehui jo yli kaksi vuotta sanoneensa Uuden vuoden puheessaan, että:

eurooppalainen arvoperusta ja järjestys" olisi turvattava hillitsemällä hallitsematonta maahanmuuttoa muun muassa rajavalvontaa tehostamalla ja nopeuttamalla käännytyksiä

Selkokielellä: lakien kiristämistä eli rangaistusten koventamista, kiristysten tehostusta sekä nopeutettua kiristystä. Ei presidentillä, jonka kuulemma on maamme arvojohtaja, ei yhdelläkään poliitikoiden tai Oulun kaupungin työntekijöiden julkisuudessa jo vilahtaneilla ehdotuksilla, puututa ongelman syihin, vaan ainoastaan laastaroidaan seurauksia. – pikku pipejä! 
Syy tähän on yleisinhimillinen - ihmisen psykologiset puolustusmekanismit. Lähes kaikilla ihmisillä on erilaisia psykologisia puolustusmekanismeja, joilla he suojaavat itseään muun muassa torjumalla niitä totuuksia, jotka satuttavat heitä, kun he kuulevat tai näkevät niitä.
Syyt kaikkinaiseen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, niin aikuisten kuin lapsienkin, niin kantasuomalaisten kuin ”pakolaistenkin” harjoittamana, löytyvät sekä hyväksikäytetyn, että hyväksikäyttäjän, molempien varhaislapsuudesta. Kummatkin tahot ovat joutuneet jo varhaislapsuudessa vanhempiensa pahoinpitelemiksi (henkinen riittää), niin että heidän itsetuntonsa on vaurioitunut, elleivät sitten jopa heidän aivonsa ole vammautuneet korjaamattomasti. Syy tähän itsetunnon vaurioitumiseen on heidän vanhempiensa harjoittama mitätöivä kasvatus ja siihen liitetty ”henkinen” pedofilia, mikä tarkoittaa lapsen luonnollisen seksuaalisuuden kieltämistä (esimerkiksi itsetyydytys), kaikkinaisen seksuaalisen häpeän ja alastomuuden pelon sekä sukuelinten likaisuuden syövyttämistä lapseen.
Tämä ”henkinen” pedofilia on myös yksi oleellisimmistä syistä aistillisen nautinnon, läheisyyden, kosketuksen, leikkin, hellyyden ja rakastavan huolenpidon puutteen ohella suljettujen yhteisöjen syntyyn, jotka Aamulehden toimittaja Lauri Nurmi tuo esille saman konsernin Iltalehden Näkökulma artikkelissaan 14.1.2019:

Katolisen kirkon poikakoulut, lestadiolainen herätysliike ja nuorten maahanmuuttajamiesten ryhmät ovat esimerkkejä suljetuista yhteisöistä, joiden jäsenet ovat syyllistyneet vakaviin seksuaalirikoksiin. Riskiä syyllistyä rikoksiin todennäköisesti nostaa se, jos seksuaalisuus on yhteisön sisällä tukahdutettua kulttuuristen tai uskonnollisten normien takia.

Eikä vain suljettujen yhteisöjen syntyyn, vaan kaikkien ihmistä alistavien ja häntä maahan polkevin yhteisöjen, kuten uskontojen, syntyyn. Siinä Lauri Nurmi onkin väärässä. että hyväksikäytössä kyse olisi alaikäisten tyttöjen viehätysvoima-kokeiluista:

Irakin kaltaisissa Lähi-idän maissa ei ole pohjoismaista tyttöjen ja poikien välistä seurustelukulttuuria, jossa alaikäiset tytöt voivat turvallisesti kokeilla viehätysvoimaansa ikätovereihinsa ja etsiä samalla heräämässä olevaa seksuaalisuuttaan.

Viehätysvoiman ”kokeilussa on kyse yksinkertaisesti siitä, että murrosikää lähestyvä tai juuri murrosikään saapuva lapsi etsiikin pirstoutuneelle itsetunnolleen paikkausainetta kehuista ja imartelusta sekä lahjoista. Kun hänen omat vanhempansa eivät koskaan osoittaneet hänelle läheisyyttä ja luottamusta, arvostaneet häntä omana itsenään sellaisena kuin hän on, eivät edes milloinkaan sanoneet, että hän on hyvä, ei lapselle jäänyt enää mitään omaa sisäistä vahvuutta, mihin nojata tai mistä pitää kiinni, millä rakentaa elämänsä. Ja kun esimerkiksi nuoret tytöt huomaavat, että huomiota on "lihamarkkinoilla" helppo saavuttaa fanittamiensa idolien mukaisesti ulkoisilla tunnuksilla, "paljastavilla" vaatteilla, antavilla tisseillä tai hyvällä perseellä ‒ haluttavalla ulkonäöllä, niin totta kai, "edulliset" tarjoukset "lyödään" ilman muuta pöytään. Pöytä saalistajalle on katettu!
Tehokas ja takuuvarma aihealue, jolla tärppää lähes aina, on lapsen kehno itsetunto, juuri siksihän lapsi usein maleksii sosiaalisessa mediassa. Kehuminen (näinhän kantaväestönkin keskuudessa "pillujahdissa" toimitaan) on kuin laastaria itsetunnon haavoihin ja houkuttelija voi sanoa esimerkiksi, että oletpa sinä kaunis, ihana tai onpa sinulla kivat pikku tisut! Houkuttelija voi pyrkiä saamaan kohteensa luottamuksen myös empatialla ja tuella tai esimerkiksi tavaran ja rahan tarjoamisella. Ja jos lapsella menee huonosti tai lasta ärsyttää jokin asia, niin kysytään, että mikä sinua painaa ja tarjotaan auttavaa kättä ja tukea. Niin saa otteen todella helposti kenestä tahansa. Yksi keino on, että lapselle tai nuorelle tarjotaan jotain. Kysytään, että tykkäätkö suklaasta, haluatko maistaa alkoholia tai tarvitsetko rahaa, ja tarjotaan sitä, mitä lapsi kaipaa – rakkauden korviketta. Jos lapsi pitää eläimistä, niin tarjotaan mahdollisuus silittää esimerkiksi hevosta. Lopulta:

”olet kerta kaikkiaan niin kaunis, että voitaisiko me tavata.”

Huono itsetunto on poikkeuksetta seurausta yleisesti käytössä olevasta mitätöivästä kasvatuksesta – ei viehätysvoiman testauksesta! Ja aivan samoin ahtaan uskonnollisen, naisvihamielisen kasvatuksen saaneet itsetunnoltaan rampautuneet arabinuorukaiset ja arabimiehet, osoittaakseen Allahille miehisyyttään, he alistavat naista kansalaisuudesta riippumtta (yhtä lailla omiakin). Ja jos tarjolla on nuorta valkoista lihaa, niin mikä on sen miellyttävämpi tapa noudattaa Koraanista löytyvää Allahin neuvoa: vaimonne ovat teidän peltonne; käykää siis pelloillenne niin kuin tahdotte (2:223)
kulkue "peltomarkkinoille"
Eli jos jo omaa vaimoa saa kyntää Koraanin mukaan miten vain haluaa, niin tarvitseeko silloin edes pelätä Jumalaa, kun kyntää nuorta valkoista vakoa? Entä:
Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas ja laupias. (33.59)
Kyseisellä jakeella Allahin sanansaattaja Muhammad antaa ymmärtää Liitouttuneiden suurassa, että kaikkia naisia voi lähestyä tunkeilemalla, elleivät he ole hunnutettujaSuomessa valtiotieteiden maisteriopiskeluja suorittava irakilainen Seida Sohrabi kertoo Ilta-Sanomissa 15.1.2019;
Joissain yhteisöissä nainen on kuin aasin jälkeen tuleva henkilö, jolla ei ole mitään arvoa. Jos he eivät pysty naista suojelemaan, ja hän kulkee kaupungilla ilman huivia, niin on ajatus, että naiset ovat vapaata riistaa, ja heille voi tehdä mitä haluaa. Omassa maassa ei voinut ehkä edes jutella naisen kanssa, ja tulet yhteiskuntaan, missä naiset ovat vapaita, ja sinulla on kieroutunut käsitys siitä, että nainen on kuin joku eläin. (Miksi kukaan ei huuda enää Seidalle: "rasisti". Niin kuin tälle törkeydelle olisi maassamme vihervassareiden ja kukkahattutätien toimesta vielä viime viikolla tehty?)

Kuinka ollakaan Suomessa kansaan on uskonnollisella manipulaatiolla vuosisatoja ”leimattu” kristillis-luterilainen uskonnollinen normisto, jolla pyritään syntien anteeksiannon varjolla tukahduttamaan luonnollinen seksuaalisuus. Ja tuo tukahduttamisen kulttuuri on maassamme yksi voimakkaimmista, kas kummaa, juuri Oulun vaalipiirissä, jossa lestadiolainen herätysliike elää ja voi pääministeri Juha Sipilä mukaan lukien, mainiosti! 
Täältä uskonnollisesta lähetystyön nimellä kulkevasta manipulaatiosta löytyvät yleisimmin myös psykologisten puolustusmekanismien syntysyyt. Miksi kaikki vaikenevat vanhempien harjoittamasta kansallisesta huvista, lastensa pahoinpitelystä. Kukaan ei halua kuulla nähdä tai tietää mitään, koska hän itsekin on joutunut lapsena vanhempiensa pahoinpitelemäksi. Ja tuo aikoinaan tapahtunut pahoinpitely näkyy hyvin usein pahoinpidellyn olemuksesta ja yhteiskunnallisesta asemasta, muun muassa kasvoilta kymmeniä vuosi tapahtuneen jälkeen. Kuten esimerkiksi Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajalan habituksessa A-Studion lähetyksessä illalla 14.1.2019
Kun Haminan käräjäoikeudessa sattui pommiräjähdys vuonna 1999 sen sijaan, että olisi ryhdytty estämäänuusia pommiräjähdyksiä syitä perkaamalla, niin oikeustaloihin kautta koko maan ryhdyttiin asentamaan läpivalaisulaitteita! Nyt Oulussa (ja koko maassa) ryhdytään saman logiikan mukaan vahtimaan ainakin nettiä, lasten älypuhelinten käyttöä sekä nuorten kanssakäymistä muukalaisten sekä muunmaalaisten kanssa nettipoliisin, some-kyylien, kuraattoreiden, kukkahattutätien, valheellisiin ennakkokäsityksiin nojaavan valituksen, neuvonnan sekä valvontakameroiden voimalla.
Nämä nyt valmistelun alla olevat askeleet valvontayhteiskunnan suuntaan tulevat johtamaan yksilön vapauden rajoittamiseen, sääntöjen, kyttäämisen, kontrollin, väkivallan purkausten, anarkian ja mielenterveyden häiriöiden lisääntymiseen, kaikkinaisen suvaitsemattomuuteen. Kun päinvastoin olisi, kuten Lauri Nurmi, jonka puheenvuoro on ensimmäinen järjen siementä sisältävä ulostulo maamme mediassa vuosiin, totesi Näkökulma-artikkelissaan, lakattava suvaitsemasta suvaitsemattomuutta - olivatpa suvaitsemattomia sitten maahanmuuttajat tai täällä koko ikänsä eläneet. Itävaltalais-brittiläinen Karl Popper (1902–1994) määrittelee suvaitsevaisuusparadoksin, joka varoittaa siitä, miten kavalasti yhteiskunta ajautuu vaaraan: 
”Jos me laajennamme rajoittamatonta toleranssia myös niihin, jotka ovat suvaitsemattomia, jos me emme ole valmiina puolustamaan suvaitsevaista yhteiskuntaa suvaitsemattomien hyökkäystä kohtaan, niin silloin suvaitseva tulee tuhotuksi ja suvaitsevaisuus tämän mukana.” (ap. 1945, suom. Paavo Löppönen, Otava 1974)

Kuten Nurmi kirjoittaa:
Valistuksen tuntuva lisääminen on ainoa kestävä tapa saada maahanmuuttajien tekemien seksuaalirikosten määrä laskuun. Tie on hidas ja kivulias.

Mutta pelkkä valistus ei riitä! Ensimmäiseksi on lopetettava lasten pahoinpitely, lasten itsetuntojen maan laajuinen pirstalointi. Nurmen kuuluttaman hitaan tien voi aloittaa lakkauttamalla joka ainoan suvaitsemattomuutta siementävän järjestön ja laitoksen, jonka kasvatusohjeisiin ja neuvoihin sisältyy sanatonkin ohje kurittaa lasta! On annettava lopultakin lapselle tilaisuus. Tämä on ainoa tie suvaitsevaisuuteen!
Mutta kuinka tuon tien valitseminen voisi ylipäätään onnistua? Valitsijathan eivät heitä hallitsevien psykologisten puolustusjärjestelmien vuoksi edes näe tuota mahdollisuutta. He ovat kuin varjomaailmassa elävät kahlehditut Platonin luolavertauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti