sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Suomalaista lihanjalostusta


Ja sitten vasta metakka nousi kun poliisiasioista vastaavan sisäasiainministeriön kansainvälistenasioiden yksikön päällikkö, Kalle Kekomäki, otti osaa Oulun tapahtumista syntyneeseen keskusteluun pikaviestipalvelu Twitterissä:
Varovaisesti uskaltaisin hatusta väittää, etteivät ulkomaalaiset raiskaajamme olleet tullessaan raiskaajia. Voimme myös mennä itseemme sen suhteen mitä valuvikoja yhteiskunnassamme on, jotka ovat mahdollistaneet nämä järkyttävät tapahtumat

Kirjoituksesta saa Iltalehden mukaan helposti käsityksen, että suomalainen yhteiskunta on jotenkin osasyyllinen epäiltyihin seksuaalirikoksiin. Ja niinhän siinä ilmiselvästi sanotaan!
Lause kalahti sinne missä älynvälähdykset olivatkin todennäköisimmin odotettavissa, poliitikkoihin ja median edustajiin. Helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Mari Rantanen (ps.) kysyi Kekomäeltä keskustelulangassa, mitä hän oikein tarkoittaa? 
En pysty kyllä käsittämään ajatuksen kulkuasi. Mielestäsi suomalainen yhteiskunta tekee maahanmuuttajista raiskaajia? Tosiasioiden tunnustaminen olisi viisauden alku mutta nähtävästi sitä ei ole hetkeen odotettavissa sisäministeriössä.

Mutta eihän Kekomäki niin sanonut! Äly loppuukin Mari Rantasen osalta ennen kuin sen on edes kertaakaan kunnolla välähtänyt. Kaupunginvaltuutettuna voi näköjään toimia, vaikka älykkyysosamäärä ei ylittäisi henkilön omaa ruumiinlämpötilaa - edes kuolleena! Kekomäki vastasi näin: Tekee ja mahdollistaa aivan eri asioita. Mm. pitkät käsittelyajat, mahdollisuus lukuisiin uusintahakemuksiin ja palautusten jumitus valuvikoja, jotka tarjonneet raiskauksiin syyllistyneille liikaa tilaisuuksia syyllistyä näihin vastenmielisiin tekoihin

Nyt eväitä jaettaessa viisaudesta osattomaksi jäänyt Kekomäki kylläkin paljastaa, että itsekin vintiltään pimeä Rantanen oli ehkä sittenkin oikeassa: penaalin terävimmät kynät eivät ole sittenkään sisäministeriössä. Keskustelu kuumeni nopeasti, Tampereen kaupunginvaltuutettu Veikko Vallin (ps.): Kekomäki. Tuo mielipiteesi kertoo, että sinulla on valuvika korvien välissä,

Lahtelainen eduskuntavaaliehdokas Maarit Tuomi (ps.): Juu. Meidän vika. Ei ole todellista.
Helsingin Sanomien politiikan toimituksen esimies Jussi Pullinen: Osaatko selventää yhtään? Mihin viittaat näillä valuvioilla? Nyt ei aukea ainakaan minulle.

Kekommäki  vai Haapala - päivän pahviaivo?
Ainakin vanhempiensa henkisesti pahoinpitelemä, toisen tahtoon mukautuvaksi ja tottelevaiseksi koulutettu, ex-tiedustelueversti ja Jyväskylän yliopiston kyberturvallisuuden opettaja Martti J. Kari. Sama. Kysyin twiitasiko hän ko. asian virkamiehenä? Onkohan ko. näkemys Sisäministeriön kanta?
IS:n politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala: Päivän pöljin, ja vielä virkamieheltä. 
Helsingin Sanomien toimittaja Vili Pesu vitsikkäänä: Onko hattusi ollut siellä, minne aurinko ei paista? Pesu onkin ilmeisesti saanut auringonpistoksen, koska järki ei enää näköjään juokse. Pesun kannattaisikin miettiä, missä oma hattu oli silloin, kun auringon säteet viimeksi heijastuivat kallosta!

Ketomäki selvittää sanomisiaan vielä kertaalleen langassa näin: Turvapaikkajärjestelmässä monia valuvikoja, jotka suovat Suomeen tulijoille liikaa mahdollisuuksia toimia rikollisesti. Enkä yritä ymmärtää tekijöitä tai halua vähätellä uhrien kärsimyksiä. Järjestelmää tulee muuttaa. Miten järjestelmää sitten pitäisi Ketomäen mielestä muuttaa, jää toistaiseksi hämärän peittoon.

Tämä on kyllä rasittavaa, mutta väännetään nyt kaikille pahvipäille ja päivän pöljimmälle politiikan erikoistoimittajalle vielä kerran rautalangasta: Ensinnäkin Ketomäellä viiraa, koska hän kuvittelee, että käytössä olevan turvapaikkaprosessi on tarjonnut raiskauksiin syyllistyneille liikaa tilaisuuksia syyllistyä näihin vastenmielisiin tekoihin. Ikään kuin pistämällä maahanmuuttajanuorukaiset koko turvapaikkahakemuksen käsittelyajaksi Koraani kädessä tauottomaan fyysiseen rääkkiin, vaikkapa vuorokaudet ympäri Cooperin-testiin! Niinhän uskovaisetkin yrittävät ehkäistä itsetyydytyksen: reippailemalla ja rukoilemalla. Entä mistä valuvioista suomalaisessa yhteiskunnassa ne 80 % kantasuomalaisista, jotka syyllistyvät seksuaalirikoksiin, kärsivät? Mitä he odottavat - kadottamaansa rakkautta vai?
Koko sanaharkka juontuu siitä, että ei Kekomäki, eikä kukaan muukaan Twitterissä piipittävä käsitä, että vika, eli syy ei todellakaan ole pelkästään seksuaalirikoksiin syyllistyneiden turvapaikan hakijoiden tai jo oleskeluvan saaneiden maahanmuuttajien kohtelussa. Vai ovatko esimerkiksi jo suosia sitten oleskeluvan saaneet muka traumatisoituneet aiemmin hakemuksensa käsittelyaikana niin pahoin, että se johtaa vuosia myöhemmin tyttölapsien raiskaamiseen? Toisaaltahan kukkahattutädit ja vihervassarit ovat lähtökotaisesti sitä mieltä, että turvapaikanhakijoita ei saa missään nimessä syyllistää heidän taustansa vuoksi – sehän olisi suorastaan rasismia!
Mutta siinä Ketomäki oli oikeassa, että suomalaisessa yhteiskunnassa on todellakin valuvika! Hän epäili vikaa, mutta ei kyennyt näkemään sitä ja väitti löytäneensä sen turvapaikanhakijoiden kohtelusta – väärin! Yhteiskuntamme valuvika on alitajuisesti koko kansankunnan kuin luoti lävistävässä sairaalloisessa kristillisessä näkemyksessä. Tuon näkemyksen mukaan meidän ei tarvitse ottaa itse vastuuta ikinä yhtään mistään, sillä me olemme pelastetut. Syntipukki on ottanut kaikki meidän pahat tekomme hartioiltamme ja sovittanut ne. Me voimme hakata ja pahoinpidellä lapsiamme ihan miten ja kuinka paljon meitä huvittaa: ”Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan; mutta joka häntä rakastaa, se häntä ajoissa kurittaa.” 
HENKINEN VÄKIVALTA ON KURITUSTA, SE EI MUUKSI MUUTU, VAIKKA KUINKA TOIVOISI!
Ja tuon yhteiskunnassa olevan valuvian vuoksi, seksuaalinälkäiset saalistaja-ääliöt lyötävät maastamme vaivatta ravintoa, useimpien vanhempien jalostamasta lihakarjasta, hyväksyntää kaipaavien tyttölapsien muodostamasta lihajonosta, josta huonon tai olemattoman itsetunnon omaava lapsi on näppärästi napattavissa - helppo saalis saalistavalle "elukalle".  SUOMESSAHAN ON telkkarissakin pyörivän MAINOKSEN MUKAAN MAAILMAN PUHTAIN LIHA!
Huono itsetunto on poikkeuksetta seurausta yleisesti käytössä olevasta mitätöivästä kasvatuksesta. Vanhemmat käyttävät lastaan kohtaan vähättelevää, passiivis-aggressiivista kommunikaatiota, emotionaalista manipulaatiota, näkymätöntä hyväksikäyttöä sekä nöyryyttämistä ja alistamista. Tämä kaikki jättää pysyvän jäljen, pirstaloi lapsen itsetunnon. Ja kun samaan soppaan lisätään mausteeksi yhteiskunnan kristillinen viitekehys: kaksinaismoraali, valitut ja hylätyt, sukupuolisuudesta syyllistäminen, pelottelu, uhkailu, alistaminen, nöyryytys ja ulkokultaisuus sekä ‒ sairas palkinolla (taivaspaikka) lupailu ja rangaistuksella (helvetti) uhkailu, niin keitto kiehuu vääjäämättä aivan varmasti yli.
Murrosikää lähestyvä lapsi etsiikin pirstoutuneelle itsetunnolleen paikkausainetta kehuista ja imartelusta sekä lahjoista. Kun hänen omat vanhempansa eivät koskaan osoittaneet hänelle läheisyyttä ja luottamusta, arvostaneet häntä omana itsenään sellaisena kuin hän on, eivät edes milloinkaan sanoneet, että hän on hyvä, ei lapselle jäänyt enää mitään omaa sisäistä vahvuutta, mihin nojata tai mistä pitää kiinni, millä rakentaa elämänsä. Mutta murrosikään saavuttaessa pitäisi kuitenkin kiinnittää huomio muihin itsenäisyyttä etsiviin nuoriin, mahdollisesti jopa vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Ellei, kuten erilaisilla hunaja-ansoilla kuorrutetussa "groomingissa", jopa turvalliseen isä- tai "ystävä-hahmoon! Kun esimerkiksi nuoret tytöt huomaavat, että huomiota on "lihamarkkinoilla" helppo saavuttaa fanittamiensa idolien mukaisesti ulkoisilla tunnuksilla, "paljastavilla" vaatteilla, antavilla tisseillä tai hyvällä perseellä ‒ haluttavalla ulkonäöllä, niin totta kai, "edulliset" tarjoukset "lyödään" ilman muuta pöytään. Kaikki on nyt yhden kortin varassa. Lapsen vanhemmat ovat ystävällisesti kattaneet pöydän saalistajalle! Tervetuloa tänään, maistiaiset, tarjolla harvinaista herkkua, ilmaista valkoista "juottovasikkaa"!
vanhemmat kun eivät koskaan keskustele kanssani,
he eivät edes huomaa olemassaoloani
Kaikki edellä kerrottu löytyy tieteellisenä datana "kirja saa olla avoinna"-tenttiäsi varten! Kaipaatko kuinkakin monta viitettä? Aloita blogiteksteistäni, ja jatka kirjasillani, sieltä niitä löytyy tukkukaupalla! Väestöliiton Seksuaaliterveysklinikan erityisasiantuntija Maaret Kallioon kirjoittaa kirjan "Pimppini on valloillaan" osassa 6 "Eheytyminen seksuaalisesta väkivallasta on mahdollista", että:

Uhrilla saattaa olla puutteita lapsuudessa ja nuoruudessa perushoivassa ja rakkaudessa, minkä vuoksi rajattoman käytöksen tai väärinkäyttävien henkilöiden tunnistaminen voi olla hänelle erityisen vaikeaa. Jos kokee olevansa epäkelpo, huono tai riittämätön, on nälkäisempi näiden tarpeiden täyttymiselle ulkopuolelta, toisten ihmisten taholta. Uhrin nälkä erilaisine tarpeineen luo tekijälle otollisemmat olosuhteet vallankäyttöön. Uhrin heiveröinen minäkuva tai heikko itsetunto ovat altistavia tekijöitä, kuten myös uhrin historiassa olevat aiemmat väkivallan kokemukset tai rajattoman käyttäytymisen kohteeksi joutuminen. (tässä hyvä esimerkki "uhrin" lapsuudessa vaurioitetun huonon itsetunnon  vaikutuksesta tapahtumiin)

Eli niin saalistaja kuin saalistettu (lapsen ollessa kyseessä, tämän vanhemmat) molemmat, ovat yhtä syyllisiä traagisiin tapahtumiin. Tätähän ei saisi muuten kirjoittaa sillä Uusi Suomi antoi Iltalehden tukemana kirjoittajalle jo aiemmin kirjoitukiellon kyseisen aiheen käsittelyn vuoksi (uhrin nälkä), koska Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko ja Iltalehden uutispäätoimittaja Tuukka Matilainen pitivät toimittaja Anni Saastamoisen harhauttamana väitteitäni valheellisena! Ja sekä Helsingin Sanomat, Ilta Sanomat ja Iltalehti ovat kaikki jo vuosia deletoineet lähettämäni aiheeseen liittyvän sähköpostin roskakoriin, koska se on ollut heidän mielestään julkaisukelvotonta roskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti